+31 320 236155 info@ECM-Services.nl

XINO S700 hoge prestatie systeem scanning””perfectie in productie”.

Flexibiliteit, productiviteit en winstgevendheid sleutelbegrippen voor nieuwe productiescanner

Voor de echte productieomgeving in digitalisering is er nu de XINO S700. Een echte “workaholic”, zoals de nieuwe scanner al wordt genoemd. Het Duitse Microform heeft zichzelf overtroffen met deze nieuwste scanner die up-to-date scantechnologie koppelt aan hoge productiviteit en goede betaalbaarheid. En dus is de investering in deze XINO S700 scanner heel snel terugverdiend. Via ECM-Services uit Lelystad is deze ‘workaholic’ ook binnen bereik voor de Nederlandse markt.

“Juist voor digitaliserings oplossingen in een productieomgeving is een stabiele en productieve scanner noodzakelijk. Dat is eigenlijk de basis. Zonder dat bereik je nooit het optimum voor je oplossing”, aldus Johan de Lange, directeur ECM-Services. “Deze XINO S700  biedt alles wat je je als gebruiker maar kunt wensen om de meest uiteenlopende documenten te kunnen digitaliseren. Of het nu om A4’tjes gaat, of bonnetjes, nota’s, dossiers, het gaat allemaal even snel en makkelijk door deze high speed scanner en is meteen digitaal voor de organisatie beschikbaar. Het is een bijzonder ergonomisch – en maximaal flexibel instelbaar – uitgevoerde scanner die erop is gemaakt om de operator snel en efficiënt zijn werk te kunnen laten doen. Het lenssysteem, aangestuurd met de Microform Best Image Quality software, staat garant voor maximale kwaliteit van de images en de gebruiksvriendelijkheid van de machine is bijna spreekwoordelijk”. De scanner is bovendien uitgerust met een zogenaamd wisselbaar papiertransport systeem, zodat de documenten zowel aan de voorkant als aan de achterkant weer kunnen worden verzameld. “Echter het belangrijkste hierbij is de mogelijkheid tijdens scanning gelijktijdig de gebruikte Bar en Patch code bladen weer uit te sorteren”, aldus De Lange.

De XINO capturing software vormt een krachtig hulpmiddel om de gescande documenten efficiënt en effectief vast te leggen en te verwerken. “Zeker in productieomgevingen wordt nogal wat gevraagd van én de machine én de software die de machine aanstuurt en de documenten afhandelt”, aldus De Lange. “Microform is erin geslaagd de perfecte combinatie te vinden tussen de S700 scanner en de XINO capturing software. De software is in staat om het maximale uit de scanner te halen voor wat betreft de kwaliteit van de images en de verwerkingssnelheid”.

Voor papierformaten in  uiteenlopend van minimaal 60 tot 100 mm tot maximaal 315 bij 4000 mm biedt de scanner de ideale oplossing in papierintensieve omgevingen waar grote aantallen documenten zijn en veel variatie is in documentsoort en -typen. Scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit maakt voor deze machine geen verschil: alle wensen kunnen worden vervuld en met hoge snelheid tot 200 A4 documenten in 200 of 300 DPI per min. “Alles aan deze machine is ontworpen voor lang en intensief gebruik’, aldus De Lange. ‘Niet voor niets is de slogan: perfection in production, dat wordt helemaal waargemaakt”.