+31 320 236155 info@ECM-Services.nl

In de afgelopen jaren hebben licht bronnen een dramatische evolutie doorgemaakt met de introductie van witte LED-lampen. In het volgende diagram wordt er een vergelijking gemaakt tussen de traditionele Wolfraam lampen, TL-buizen en state-of-the-art witte LED’s.

 

De beperkte levensduur en instabiliteit van fluorescentielampen heeft geleid tot de vervanging  van  het verlichtingsysteem  door een ultra stabiel, zeer hoge kleur index, witte LED lamp(en). Met een nominale levensduur van meer dan 50.000 uur. Dit zorgt voor meer dan zes jaar van ononderbroken werking; dus de lampen worden niet langer beschouwd als een verbruiksartikel. De LED-verlichting heeft geen warming-up tijd meer nodig en is energiezuinig omdat de lampen pas worden geactiveerd zodra u gaat scannen. Deze nieuwe LED-verlichting is ontworpen door twee van de grootste fabrikanten van LED-verlichting. Image Access heeft ze in grote hoeveelheden geproduceerd, wat weer ten gunste is voor andere scanleveranciers.

 

Al onze scanners gebruiken een ultrastabiel, langlevend “instant-on” LED-verlichtingsysteem, specifiek ontwikkeld voor het hoogst mogelijke kleurengamma.