+31 320 236155 info@ECM-Services.nl

Conversie services

Conversie Services

Om uw documentautomatisering systeem te gebruiken in zijn volle potentie, is het belangrijk om zoveel mogelijk documenten zo snel mogelijk te converteren naar een elektronisch formaat. ECM-Services biedt een volledig spectrum van conversie diensten. Doormiddel van hoge snelheidscanners en karakter herkenningsystemen kan ECM-Services in een kleine tijd de grootste archieven omzetten. Eenmaal omgezet kunnen wij uw gegevens geïndexeerd opladen naar uw eigen systeem.

 

SOURCE DOCUMENTATION

Vaker wel dan niet, zijn oorspronkelijke documenten op papier: brieven, rekeningen, controles, leveringsontvangstbewijzen, kooporders, akten, geboorte en overlijdensakten, medische verslagen, bezitstitels, leningstoepassingen etc., de lijst is eindeloos. Het maakt niet uit in welke branche u zit, of welke toepassing. ECM-Services kan deze documenten voorbereiden, scannen, opslaan en indexeren, op een documentautomatisering systeem of op een searchable CD-ROM. Dit kan ter plaatse bij de betreffende organisatie of op onze eigen locatie in Lelystad (Nederland).
 

COLD/ERM

Een organisatie die een wezenlijke hoeveelheid informatie over een centrale verwerkingseenheid of netwerk produceert heeft waarschijnlijk ook bergen rekeningen, greenbar rapporten, ontvangstbewijzen, verklaringen of andere verslagen. De overheadkosten voor het produceren en het handhaven van deze dossiers zijn aanzienlijk. De ECM-Services COLD/ERM (Computer On Line Data/Enterprise Report Management) omzettingsdiensten elimineren de behoefte aan papieren of COM (Computer Output to Microfiche) documenten. Uit te printen documenten zijn direct te downloaden van af een centraal informatie systeem. Geïndexeerd in een database geplaatst en de dossiers op een optische schijf opgeslagen. De gegevens worden efficiënt opgeslagen met alle voordelen van het elektronische archiveren zijn overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk.

Image to film

Ondanks dat veel bedrijven hun belangrijke documenten opslaan in digitaal formaat, is microfilm nog het steeds het meest efficiënte en economische medium voor archief doeleinden. Het word nog steeds door veel bedrijven en overheden gebruikt. De overheid eist zelfs, in sommige gevallen, dat de digitale document ondersteund worden door microfilm versies voor veilige opslag. ECM-Services kan deze documenten omzetten naar microfilm, voor veilige stabiele, voor het menselijke oog, leesbare opslag.

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Zeilweg 13 8243PK Lelystad / Postbus 1143 8200BC Lelystad

+31 320 236155

info@ECM-Services.nl