+31 320 236155 info@ECM-Services.nl

Diensten

Diensten

ECM-Services is specialist in dienstverlening in de volledige documentwaardeketen, van input tot output, van procesbeheersing tot archivering. En alles voldoet volledig aan de geldende wet- en regelgeving, zowel Nederlands als Europees. Maar weinig bedrijven zullen u dat kunnen garanderen; maar weinig bedrijven hebben ook zoveel ervaring opgedaan in de meest uiteenlopende projecten. Zowel bij de overheid als niet overheidsinstellingen en bedrijven. Uw documenten, uw informatie is bij ons in vertrouwde handen.

Onze dienstverlening omvat heel concreet:

  • Conversie van analoge naar de meest uiteenlopende formaten digitale informatie;
  • Intensieve begeleiding van het complete conversieproces zowel ter plaatse als in het conversiecentrum in Lelystad tot zelfs in ons conversiecentrum in Bulgarije om daarmee een voor u zo kosteneffectief mogelijke oplossing te garanderen;
  • Inregelen en begeleiden van de hele logistiek rondom (beveiligd) transport van documenten en het weer afleveren van de geconverteerde informatie;
  • Het (mede helpen) implementeren en inregelen van het ECM/systeem;
  • De aanschaf (of inhuur) van de benodigde hardware en/of software met behulp van ervaren en betrouwbare partners zodat uw ECM-systeem voldoet aan zowel uw wensen en eisen als aan die door andere spelers in uw informatieketen worden gesteld.

Kortom, u heeft geen omkijken meer naar de betrouwbaarheid en volledigheid van de informatie die u door ons hebt laten digitaliseren en be- en verwerken. ECM-Services brengt de drie belangrijkste elementen van een goed documentmanagement systeem bij elkaar: diensten, hardware en software.

Voor meer informatie over onze diensten en producten kunt u ook direct  contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

Zeilweg 13 8243PK Lelystad / Postbus 1143 8200BC Lelystad

+31 320 236155

info@ECM-Services.nl